philips living colors

Thank you! show some love!
Loading...

se stie deja ca in categoria de iluminat cei de la philips sunt pionieri. atentie cand cumparati becuri economice la nuanta de alb care o au, deoarece puteti sfarsi cu o lumina in casa asemeni luminilor din lagare sau cele de la statiile spatiale, deci lumini care deranjeaza ochiul printr-o nuanta de alb neadecvata. pe langa bine cunoscutele becuri economice cu o nuanta care imita aproape perfect lumina zilei, tot philips are si gama de produse pentru iluminat interior pentru decor. aici intra acele becuri cu led-uri care pe langa consumul foarte redus (<3W) au si trecerea ciclica dintr-0 culoare intr-alta (cele 7 culori). ca o noutate cei de le philips au lansat gama “living colors” cu un design revolutionar, tot pe baza de led-uri si cu o telecomanda pentru control total:

living colors clear

living colors black

oricum viitorul este al becurilor pe baza de led-uri care pe langa faptul ca emana o cantitate de caldura foarte mica au si durata de viata intre 10-20 de ani.

pentru cei carora le place sa aiba in gradina (dupa cum am vazut ca e la moda) acele lampi solare care se aprind cand se lasa seara, philips s-a gandit si la asta dar in stilu-i propriu:

These light chimes change colour depending on the heat and intensity of the wind, going blue when it’s hot and orange when it’s cold to make you feel colder or warmer accordingly. Light Chimes are hollow, circular LED lights integrated onto poles that can be positioned anywhere in the garden or outdoor space. Pre-charged, there is no wiring involved. As the wind blows through the space, it passes through the hole in the middle of the circular LED and as the speed of breeze varies, so does the Light Chime, increasing in brightness according to the strength of the wind. With a quantity of the Light Chimes placed in a garden, for example, it is possible to see, for the first time, the speed and direction of the wind, translated into light. The devices also react to temperature, changing color accordingly and providing an indication of weather conditions outside. The cooler the air, the warmer the color of the light and vice versa.

Comments on: "philips living colors" (2)

  1. mr.cacadu said:

    ca sa iti pui prin casa sau prin gradina? adevarul este ca inca nu am vazut de cumparat la noi, dar ce sa ma astept daca romanii inca nu au auzit de becuri cu led-uri. daca 25% din romani folosesc becuri economice atunci e un procent mare.

  2. desteapta treaba.vreau si eu