va multumesc

Thank you! show some love!
Loading...

la crearea sa, in 24 noiembrie 2008, acest blog era situat altundeva, insa experimentarea cu widget-urile de acolo (multe si proaste) si timpul relativ lung de incarcare a paginii m-au determinat sa migrez spre wordpress.
m-am hotarat sa impart anul in trimestre (4 luni). oservand alte bloguri precum si al meu mi-an facut un plan care cuprindea:
– o noua fatza mai atractiva si mai usor de folosit
– categorii noi si episodice
– pana la sfarsitul primului trimestru (24 martie 2009) 1.000 de vizite pe blog
– numar dublu de comentarii fatza de numarul de postari tot pana la sfarsitul acestui trimestru.
stats
spre bucuria mea azi, in 19 martie, am atins 1.000 de vizite. ma bucur pentru acest blog, asa cum un parinte se bucura de primii pasi ai copilului sau. unii ar spune: ahahaha! 1.000 e nimica toata, uita-te la mine, peste 26.000, asta e performanta!
e ideea de cum privesti lucrurile. eu mi-am facut un plan si spre bucuria mea, nu a fost un esec.
pana la momentul actual am 40 de postari (iarasi, unii ar zice ca prea putine in 4 luni, puteau fi mai multe zic si eu, insa mi-am zis: mai bine putine si bune decat multe si proaste) si 65 de comentarii. pentru ca vreau sa fiu optimist adaug si cele 10 spam :lol: si da 75. eu zic ca se cam potriveste cu ce am planuit.
va multumesc pentru ca mi-ati spus (unii) ce vreti de la acest blog, ce v-ar placea sa vedeti aici si ce parere aveti despre el.
va multumesc pentru ca ati comentat, ati ras si v-ati mirat.
va multumesc pentru sustinere <3

Comments on: "va multumesc" (1)

  1. felicitari! pentru mine, 1.000 e un numar destul de mare. ma bucur ca munca ta nu e facuta degeaba si nici prost nu e facuta, te asigur eu. bravos, moncher, si la mai mare!