Secrets of the Mayan Calendar Unveiled*

Thank you! show some love!
Loading...

maya

asa cum am promis am uploadat conferinta lui Ian Lungold despre calendarul mayas. daca nu ati auzit de mayasi aici aveti informatii in romana.
conferinta dureaza 5 ore si jumatate, deci inarmati-va cu timp necesar. este impartita in 3 parti pe care le puteti downloada si vizualiza cu playerul favorit:

atentie: conferinta este in limba engleza, fara titrare in romana sau alte limbi.

partea 1:

partea 2:

partea 3:

calendarul mayas se sfarseste in anul 2012. mayasii au conceput acest calendar ca si un calendar care ilustreaza inceputul pamantului si l-au dezvoltat pana la sfarsitul anului 2012.
fiecare crede ce vrea despre aceasta data, aceasta conferinta nu este menita sa va influenteze sau sa convinga asupra acestei date. scopul conferintei este unul informativ in care vi se explica toate aspectele calendarului mayas cat se poate de logic si clar (se foloseste un limbaj comun, deci usor de inteles), ce credea acest popor si ce spuneau ei despre cele mai importante evenimente din istorie.
dupa parerea mea acesta este cel mai precis calendar care a existat, atat din punct de vedere matematic-astrologic cat si al exactitatii evenimentelor descrise. aveti sa fiti uimiti cate stiau in acea vreme mayasii despre lume si univers.

vizionare placuta!

infodaca aveti nevoie de ajutor, lasati un comentariu si va voi contacta!

*pentru iua

Comments on: "Secrets of the Mayan Calendar Unveiled*" (5)

  1. am primit zilele astea un mesaj in care eram rugat sa repun acest material. asadar, am editat postarea si am pus documentarul. :grin:

  2. You are a very clever person!

  3. […] 2. un lucru frumos, sms gratis si Secrets of the Mayan Calendar Unveiled […]

  4. ms mult. abia astept sa il vizionez :)