Asus EEEPC 1000HE

Thank you! show some love!
Loading...

am reusit sa pun zilele astea mana pe ultimul model de notebook scos de cei de la Asus. este vorba de modelul 1000HE.

incredibil cat de versatil si plin de stil este acest gadget:

– unicul Super Hybrid Engine (SHE) care mareste eficienta si reduce consumul cu 15%

– peste 9 ore de operare fara incarcare (!testat: 6 ore jumatate –  cu vizionare film 1h30m,  player audio 2h15m , scanare virusi 2h+, instalare programe si restartari frecvente, wireless pornit)

– noul design de tastatura cu butoane mai usor accesibile si un design constructiv unic care reprezinta 92% din cele ale unui laptop standard

– webcam incorporat (bineinteles)

– microfoane stereo pentru o mai buna atenuare a zgomotului de fond si al ecoului

– multitouch pe trackpad-ul de navigare. oricine utilizeaza in mod frecvent un calculator portabil si-ar dori ca, in lipsa mouseului, prin intermediul padului sa realizeze diverse actiuni cu lejeritate, iar multitouch-ul exact la acest lucru ajuta

– hard de 160GB Seagate (computer in toata regula)

– wireless la ultima versiune 802.11 b/g/n

– bluetooth 2.1 integrat

– pe ecran imaginile se vad foarte bine in orice conditii de iluminare. spre deosebire de majoritatea notebook-urilor din ziua de azi, dotate cu display-uri glossy, acesta are LCD mat care in lumina puternica nu se transforma intr-o oglinda precum cele lucioase.

Specificaţii

CPU: Intel Atom N280, 1.66 GHz;
RAM: 1 GB DDR2;
Video: Intel GMA 500;
Display: LCD 10 inch, 1024 x 600 pixeli, iluminare LED;
Stocare: 160 GB HDD, SATA II;
Conectivitate: LAN, Wi-Fi, Bluetooth, 3 x USB 2.0;
OS: Windows XP Home Edition;
Altele: trackpad multitouch, webcam de 1.3 MP, cititor de carduri MMC/SD/MS, securizare Kensington;
Dimensiuni: 26,6 x 19,1 x 2,85 – 3,8 cm;
Greutate: 1,45 Kg.

Comments on: "Asus EEEPC 1000HE" (6)

 1. vazand ca aceasta postare este destul de populara, am vrut sa aduc la zi starea in care se afla acest laptop, acum, dupa patru ani de folosire.
  pot spune ca arata ca nou, merge ca si in prima zi, iar pe baterie te poti baza sa tina peste 5 ore (wireless pornit). tomai mi-a intrat din nou pe mana pentru a fi desfacut si curatat iar hardul (160 GB HDD, SATA II) a fost inlocuit cu un Intel Solid State Drive (SSD) 520 Series, 120GB (multumesc firmei Intel pentru softul livrat, care a facut trecerea datelor de pe un hard pe celalalt o joaca – singura firma care ofera asa ceva, trebuie mentionat).
  acest lucru i-a dat o noua viata. pot sustine ca mi se pare cel mai reusit model de mini notebook creat, luand in considerare factorul calitate-pret.

 2. I had used ASUS EeePC 4G with MS-windowXP for almost 16 months before I purchased this 1000HE. Now, Windows7 (RC) is running on this 1000HE with 2GB RAM. I really like the display, HDD capacity, battery life, and a keyboard. Since I had read other people’s reviews, I have no trouble or finger prints becaue of leather cover which I bought with 1000HE. This is a great Netbook with all the capacity and features I could want. The reviews told me it was good and they were right. Don’t hesitate to get one.

 3. e foarte util doar ca nu stiu ce am facut de nu mai merge web cam-ul
  am incercat pe toate partile sa il facsa mearga
  nu stiu ce sa ii mai fac :(((:((:((:((:(((

  • mr.cacadu said:

   @ vlad:
   sa presupun ca in partea dreapta-jos a barii ai inca acel icon numit “EeePc Tray Utility” pe care cu click stanga ai optiuni printre care si “Enable Camera”?
   daca nu mai este acolo cauta sa vezi daca nu e dezactivat intr-u totul, sau daca nu te deranjeaza poti chiar sa ii dai un system restore legand o unitate externa de disc prin USB in care sa intruduci discul cu care a venit notebook-ul.
   sper ca am putut sa ajut/lamuresc prin acest raspuns.

 4. cum exista catzei de buzunar, asa exista notebook de … poseta. Asta e unul din marile lui atuu-ri + cele 9 ore jumate cat tine bateria (asta trebuia boldat si subliniat). Adica, dupa ce ca e usor el in sine, nu mai trebuie sa cari dupa tine si cabluri etc. etc.

 5. si isi merita toti banii…nici macar nu e o avere