ce va fi, ce vom face?

Thank you! show some love!
Loading...

mi-am propus sa nu murdaresc acest blog cu probleme electorale sau politice. de felul meu ma consider apolitic, insa de cand cu ultimele alegeri un pitic din capul meu imi spune: trebuie sa iti pese, 4 ani va fi cum hotarasti tu!

tocmai am vazut ce a fost azi la Timisoara, oras martir, unde pentru prima data oamenii au spus NU hoatarat regimului comunist. aici oamenii veniti sa asiste la un concert cu ocazia zilei de 1 decembrie au fost intampinati de sustinatori pentru un miting electoral al candidatului PSD la presedintie care au inceput sa scandeze sloganuri de sustinere pentru Geoana, momente in care mai multi timisoreni au inceput sa strige impotriva lor. de aici pana la violenta a fost doar un pas (tipic romanilor). mi s-ar fi parut mult mai corect daca pentru ziua de 1 decembrie autoritatile interziceau manifestarile electorale de orice fel. dar din moment ce nu a fost asa, sustinatorii vreunui partid pot sa “loveasca” masele de oameni adunati pentru cu totul alte activitati incercand sa ii convinga sau sa ii determine sa se razgandeasca.

unii au hotarat sa nu se prezinte la vot fie pentru ca nu a ramas cel pe care il alesesera inainte, fie pentru ca nu le plac cei ramasi. cui ii plac cei ramasi? putinora. dar problema se pune astfel: dintre cei ramasi unul va fi presedintele nostru pentru 4 ani, ne place, nu ne place. pe el o sa il vedeti la tv si  in ziare, numele lui o sa il asociati cu Romania pentru inca cel putin 20 de ani.
cei care mai sperati ca votul vostru va conta, votati cu cap, votati destept, votati si pentru cei care nu o fac. ce va fi, ce vom face? ramane de vazut.

ceea ce zice George Carlin zice bine. si la noi e la fel.

Comments on: "ce va fi, ce vom face?" (2)

  1. Cu toate ca in politica nu avem nici un om in stare sa ne reprezinte sau sa ne conduca asa cum trebuie si cu toate ca sunt si eu apolitic va sfatuiesc pe toti sa mergeti la vot.stiu ca nici voua nu va plac “stralucitii” nostii conducatori dar decat sa iasa cine vor EI (stiti voi la cine ma refer, la acei oameni la care se referea si George Carlin) mai bine sa mergem la vot si chiar daca nu vrem sa iasa nici unul dintre ei, macar sa stricam biletul ala de vot sa nu il mai poata folosi nici ei.e mai bine asa decat sa ne prefacem luni ca am uitat sa mergem.

  2. asta se numeste umor negru.
    deci George Carlin il cheama. am mai vazut filmulete cu asta si in toate abordeaza foarte inteligent fel de fel de subiecte… delicate.
    aaa
    am primit de la cineva un mail care suna cumva asa: Dear Good, this year has been a sad one. You took Michael Jackson, my favourite singer, you took Patrick Swaize, my favourite actor. Just so you know, my favourite politician is Mircea Geoana.