mr.cacadu, vechi si noi

Thank you! show some love!
Loading...

dupa un an impreuna am inceput sa inteleg foarte multe legate de blogging si de modul in care sa postezi ceva de calitate, umor si interes.

daca trag linie, rezultatele ar fi:
104 postari
181 comentarii
23 pagini
43 taguri
4190 vizite
98 spam blocate
in ultimul trimestru am avut peste 500 de vizite pe luna depasind media de 15 vizite pe zi.

am pregatite postari foarte interesante, o multime haioase si o multime care sa va tina conectati la acest blog. :D

categoria “funny strip” va continua sa fie imbogatita in fiecare zi impara a lunii [tocmai am adaugat], la fel ca si categoria “illusion of the week”. pana luna viitoare am sa gandesc un mod de a putea vedea raspunsurile la “illusion of the week”, deoarece apareau mereu intrebari precum ce? unde? cum?. :eek:


la categoria “small games” vor fi anumite fluctuatii deoarece pe masura ce termin/descopar un joc am sa postez despre el in aceasta categorie [tocmai am adaugat un nou joc].
:!:ATENTIE! jocurile din colectia Reflexive nu vor putea fi accesate aceasta luna deoarece vor fi mutate spre alt serviciu de hosting. daca tot le mut am hotarat sa le pun in varianta full, nu demo, fiecare cu crack-ul sau serialul de rigoare. din ianuarie dau liber jocurilor full (dar mici) din categoria Reflexive. 8)

categoria “ne place/ne enerveaza” este categoria voastra; aici va spuneti off-ul precum si multumirea. folosoti-o! ;)

pe parcurs vor aparea noi linkuri utile in categoria “LINKS” din bara laterala; momentan sortez padurea care am adunat-o.

multi nu isi dau seama cat de importante si generatoare de avant sunt comentariile. nu stiti acest lucru poate pentru ca nu ati creat ceva pentru mediul internet si/sau nu scrieti pe forumuri de discutii. cand se primesc mesaje sau comenatrii legate de munca ta (chiar si negative) este un boost pentru mine, vad ca unii au fost interesati, au votat, au avut ceva de zis sau pur si siplu au multumit. va multumesc pentru intrebari, cereri, aprecieri, urari. :mrgreen:

e luna Craciunului, blogul a primit o noua fatza si pe langa asta are si cateva modificari care merita sa fie luate in considerare:

muzica de craciun in “BOX player” din bara laterala.

sistemul de notare s-a schimbat de la la ; mult mai eficient: spui doar daca iti place sau nu.

bara de twitter a plecat. dupa parerea mea twitter e pentru cei care au mult timp liber, se plictisesc sau vor sa para trendy. nu ma prea sinchiseam sa scriu oricum “ce fac acum” pe twitter. :roll:

am incercat sa selectez si sa pun pe flickr cateva dintre fisierele video mai fancy. din cauza restrictiilor de dimensiune si durata doar unele au reusit sa “intre”. le puteti vedea in bara laterala la “MY PICTURES & VIDEOS”. :razz:

“SOCIALVIBE” din bara laterala a renascut sub o noua forma de colectare donatii. click oriunde pe el si urmati pasii simpli care vi se cer. nu vi se cer bani, doar clickuri; e simplu. dupa ce credeti ca ati terminat, puteti iesi din widget printr-un clik oriunde in afara ferestrei. multumiri celor aproape 30 de persoane care au lasat mesaj acolo, cat si celorlati care au vrut sa faca ceva bun alocand 5 minute din viata lor unei cauze nobile. prima transa de offsets a fost cumparata. pana acum am strans $591. multumiri :eek:

comenatriile au ordine inversa de jos in sus, cu cele noi primele; chestie foarte utila mai ales la pagina “ne place/ne enerveaza”

de maine dau drumul la ninsoare pe blog si se va incheia fix intr-o luna (4 ianuraie 2010). cred ca va fi mult mai multa fata de ce vom avea noi, in realitate.

Comments are closed.