messenger de la yahuuu

Thank you! show some love!
Loading...

ma supara enorm ca inca nu au disparut retardatii de pe messenger. ba dimpotriva, se inmultesc. iarasi am inceput sa primesc mesaje de amenintare si blesteme daca voi indrazni macar sa rup lantul mesajelor idioate. cica sa dai la x ca daca nu o vei face…

am si eu un astfel de mesaj pentru toti plictisitii care creeaza si distribuie porcariile de mai sus. poate il incearca:

De necrezut dar adevarat!!! Scrie numele tau de trei ori la rand, apoi sterge tot, apoi apasa shift + alt + ctrl + tab + esc + enter + del + F1 + F2 + F3 + F4 + F5 + F6 + F7 + F8 + F9 + F34, apoi restarteaza computerul, apoi stinge-l de tot, arunca monitorul pe fereastra, calca in picioare tastatura, toarna apa pe carcasa in timp ce e in priza, da foc la mouse si joaca fotbal cu boxele, apoi priveste in oglinda si vei vedea o fata de idiot. E PE BUNE FAZA!!!

P.S.: Nu uita sa te gindesti la persoana iubita!!! Incearca si tu, trimite mai departe, nu rupe lantul!!! Da-te de 15 ori cu capul de monitor, trimite acest mesaj la 5 prieteni din lista, poate ai norocul sa nimeresti printre ei si un psiholog!

Comments are closed.