TIFF – in concluzie

Thank you! show some love!
Loading...

am fost , am vazut, am votat. in acest an am fost la foarte putine proiectii fata de anii anteriori. o fi lipsa de timp (si poate putin, de bani) motivul pentru care nu am frecventat mai intensiv acest eveniment. am observat ca doar un singur film din cate am vazut a luat premiu, si anume “Premiul cititorilor Adevărul de Seară, ediţia de Cluj-Napoca, pentru cel mai bun film românesc” – Marti, dupa Craciun. atat.

ziua a 9-a a festivalului:

chiar nu stiu ce sa mai zic (cred). in acest an au fost cele mai multe filme in cadrul festivalului, dar mi se pare ca au fost foarte multe care nu meritau vazute. de exemplu eu am vazut 10 filme dar mi-au placut doar 4: Caravana cinematografică, O chestiune de mărime, Spărgătorul si Marţi, după Crăciun.; acesta, ultimul, asa si-asa. mai raman 3 cu un DA sigur. nu sunt pentru mult si prost, insa nu cred ca pot face o selectie normala pentru 10 zile in care ruleaza peste 240 de proiectii.

in concluzie mi s-a parut o editie foarte bine organizata, cel mai bine organizata, cu idei mereu noi, filme cat mai variate posibil (din peste 40 de tari) si sper ca la anul sa am mai mult timp liber si vointa sa pot selecta cate putin din ce va fi.

Premiul cititorilor Adevărul de Seară, ediţia de Cluj-Napoca, pentru cel mai bun film românesc

Comments on: "TIFF – in concluzie" (3)

 1. Le Taula said:

  Well, dacă n-am fo’ aici care efectiv era peste drum…cu siguranţă n-o să mă paranghelesc la Sibiu aşa că sper să aprindă cineva, pe acolo, o brichetă şi pentru mine.

 2. Le Taula said:

  Neică să ai parte de prune coapte şi cireşe cu rotunjimi pentru review-ul de la tiff. Eu n-am agiuns, dar mi-a plăcut să trăiesc prin dumneata. Cheers.

  • mr.cacadu said:

   ;) ma bucur ca unii au fost curiosi de ce s-a intamplat la TIFF. de azi (miercuri) TIFF s-a mutat la Sibiu pana la sfarsitul saptamanii. mereu mai e o sansa.