Half-Life 2, Portal, Team Fortress – updates

Thank you! show some love!
Loading...

un trailer la Team Fortress 2 pe care nu l-am mai vazut si care mi se pare reusit si haios. au aparut si boti pentru acest joc, insa mai multe despre ei nu va pot spune deoarece inca nu i-am testat. merita incercati. daca mai aveti nevoie de informatii suplimentare, aici aveti inca o sursa.

Team Fortress 2  – Meet the Spy

 

Portal 2 are si site oficial. de aici puteti urmari ultimele stiri si anunturi facute de cei de la Valve. pana auna alta un lucru e sigur: Portal 2 in 2011. cand? cred ca spre iarna 2011.

 

Black Mesa is a complete re-creation of the game Half-Life, utilizing the Source engine. Black Mesa will let you re-visit the world that started the Half-Life continuum.

pe site nu este dat un raspuns clar referitor la data cand va fi lansat. sa presupunem ca nu ii apuca 2012 si inca nu au scos macar un beta. oricum volumul de munca e covarsitor.

Black Mesa Official Trailer

 

Inspired by the Half-Life Video Game series, this is an action packed short film centering around Adrian Shephard and a band of resistance fighters struggling to get out a warning about the impending invasion.

un nou proiect, insa de aceasta data de natura cinematografica. se pare ca inevitabilul se va produce si pana la urma vom avea parte de un lung metraj dupa jocul Half-Life. fie ca el va fi din aceasta sursa, dintr-o sursa noua sau de la Purchase Brothers (sau poate chiar 2 filme) va fi ceva ce foarte multi fani Half-Life asteapta.

Beyond Black Mesa Teaser

Comments are closed.