Discovery – autostrada Transilvania

Thank you! show some love!
Loading...

tocmai vorbeam cu Cristi despre minunatele autostrazi ale altora si aproape inexistenta lor in Romania. Discovery a vizitat santierul de pe autostrada Transilvania.

desi la inceput am crezut ca este un film horror si dintr-un moment intr-altul voi fi surprins de niste vampiri, pana la urma m-am lamurit: avem printre cele mai bune utilaje din lume dar nu e ban si forta de munca.

Comments on: "Discovery – autostrada Transilvania" (4)

  1. asta demonstreaza inca o data ca desi avem totul la dispozitie ne place doar sa ne plangem si sa ne uitam la vecini ce eficienti sunt si sa ne intrebam oare noi de ce nu suntem in stare. pai daca suntem prea comozi si fiecare isi trage oala la focul lui nu avem cum sa facem ceva

  2. cand am vazut clipul asta m-am simtit din nou ca pe vremea comunistilor, cand la televizor erau numai reportaje despre “minunile epocii de aur”, depre cele mai mari, cele mai tari si cele mai infloritoare… chestii si, sa nu cumva sa uitam, despre planurile duse la indeplinire “cu x luni mai repede decat s-a prevazut” si toate pareau sf-uri. Deci zici ca in Romania a fost filmat clipul asta?

    • mr.cacadu said:

      da, in Romania. dar macar daca s-ar face treaba cu utilajele alea. din pacate autostrada INCA nu este gata si cred ca mai dureaza cel putin 1 an (daca nu mai mult) pana va fi data in folosinta.

  3. Sincer sa fiu, nu credeam ca avem chiar asa utilaje bune (cu totte ca am vazut cateva din ele) si nici nu credeam ca-i asa complicata situatia, dar totusi scuza de gen “nu avem bani” nu acopera faptul ca se lucreaza asa incet (mai ales cand stim ca bani sunt destui pt toate, doar ca sunt distribuiti prost) si mai putin “nu e forta de munca” din moment ce somajul a crescut anul acesta.Problema cea mai mare e una singura: “Las ca-i bine si asa” .Aceasta expresie pe care cu totii o stim nu ne lasa sa ne ridicam din noroiul in care am intrat.Ne multumim su simplul fapt ca existam si gata. Suntem prea lenesi si mult prea comozi sa facem ceva si deabea atunci cand o sa ne dam seama de asta si cand o sa si facem ceva ca sa simbam acest fapt ca sa trecem peste asta, o sa fim si noi cu adevarat o tara europeana.