exploatare inteligenta – avem de la cine invata

Thank you! show some love!
Loading...

vazand cum se ocupa ceilalti de resursele pe care le detin, inevitabil, imi pun itrebarea de ce la noi nu se poate? de ce NU? nu cred ca avem mai putine resurse forestiere decat ei, nu cred ca avem mai putini oameni care pot face treaba pe care o fac ei si, nu cred ca masinariile pe care ei le folosesc nu pot fi achizitionate de catre Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, cel care se ocupa cu adminstrarea padurilor la noi.

omul poate trai in armonie cu natura dupa cum se observa in prezentarea celor de la UPM. UPM are, in prezent, peste 8 saituri de exploatare rasfirate in intreaga lume, a castigat numeroase distinctii pentru serviciile si modul in care le executa, deci acestia stiu ce fac. este minunata diversitatea de animale si plante care poate convietui relativ netulburata intr-o padure care are o buna administrare. click mai jos ca sa vedeti despre ce este vorba.

Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale

Comments on: "exploatare inteligenta – avem de la cine invata" (2)

  1. intr-adevar, s-ar putea face si la noi asa ceva ca nu e greu.dar trebuie putina educatie.trebuie explicat foarte bine de ce trebuie sa facem aceste lucruri pt ca noi preferam sa trecem cu vederea decat sa facem ceva. oricum e o initiativa foarte buna si ar trebui sa o privim cu mai mult interes.pana la urma e pentru binele nostru.