I’m posting at least once a week in 2011! – Voi posta cel puţin o dată pe săptămână în 2011!

Thank you! show some love!
Loading...

I’ve decided I want to blog more. rather than just thinking about doing it, I’m starting right now.  I will be posting on this blog at least once a week for all of 2011.

I know it won’t be easy, but it might be fun, inspiring, awesome and wonderful. therefore I’m promising to make use of The DailyPost, and the community of other bloggers with similiar goals, to help me along the way, including asking for help when I need it and encouraging others when I can.

If you already read my blog, I hope you’ll encourage me with comments and likes, and good will along the way.

signed,

mr.cacadu

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

am decis ca vreau sa postez mai mult. decat sa ma gandesc la acest lucru, incep chiar acum .  voi posta pe acest blog cel putin o data pe saptamana pentru anul 2011.

stiu ca nu va fi usor, dar ar putea fi distractiv, inspirat, minunat si frumos. asadar, promit să ma folosesc de The DailyPost, si de comunitatea de bloggeri cu scopuri similare, pentru a ma ajuta de-a lungul drumului, inclusiv in a cere ajutor atunci cand am nevoie  si am sa-i incurajeaz pe altii cand pot.

daca deja imi cititi blog-ul, sper sa ma incurajati cu comentarii si voturi, si bunavointa de-a lungul drumului.

semnat,

mr.cacadu

Comments on: "I’m posting at least once a week in 2011! – Voi posta cel puţin o dată pe săptămână în 2011!" (3)

 1. mr.cacadu said:

  @simo:
  sa curga comentariile. fara numar, fara numar :)
  @mr.fox:
  La Multi Ani! ma bucura intentia de a face.
  pana la urma nu este vorba de “a atrage cat mai multi cititori”. niciodata nu am incercat sa fac postari doar pentru a atrage atentia. nu ma intereseaza numarul cititorilor, atata timp cat zambesc, invata si decopera ceva nou din ceea ce punem noi. niciodata nu a fost vorba de numarul lor. ca nu sunt multi, asta e alta poveste. nu avem nimic de castigat daca sunt 5 sau 500, mereu am spus ca acest blog nu va produce bani in vre-un fel sau altul. nu facem reclame platite, nu folosim Google AdSense si nici un fel de programe pay-per-click.
  totul este o distractie.
  in one word: entertainment. enjoy!

 2. am decis sa te ajut si eu la asta. cum pot. o sa-mi dau silinta sa fac cat ma multe postari si eu ca sa atragem cat mai multi cititori :)si nu in ultimul rand:La Multi Ani! sa avem cu totii parte de un an mai bun :)

 3. am decis ca vreau sa comentez mai mult. voi comenta pe acest blog cel putin o data pe saptamana pentru anul 2011.
  fiecare cu ce poate.