10 legi traznite legate de sex

Thank you! show some love!
Loading...

Anumite legi tind sa ne demonstreze ca traim intr-o lume nebuna. Sau poate vor doar sa intareasca ideea ca legile au fost facute pentru a fi incalcate. Totusi, unele dintre ele depasesc orice imaginatie!

1. In Bahrain, un ginecolog de sex masculuin poate consulta o pacienta, dar ii este interzis sa se uite direct la organele ei genitale in timpul controlului. El poate sa vada doar reflexia intr-o oglinda. (Oare reflectata se vede altfel?)

2. Musulmanilor le este interzis sa se uite la organele genitale ale unui cadavru. Aceasta lege se aplica si celor care lucreaza la pompe funebre. Organele sexuale ale decedatilor trebuie sa fie acoperite in permaneta cu o bucata de lemn sau chiar cu… o caramida. (Cu o caramida?)

3. In Indonezia, pedeapsa pentru masturbare este decapitarea. (Oare cat e de usor sa tii sub control asa ceva?)

4. In Guam, exista barbati al caror job full-time este sa calatoreasca in toata tara pentru a dezvirgina tinerele care ii platesc pentru “privilegiul” de a face sex cu ei pentru prima data. Care este motivul? In Guam, legea le interzice femeilor virgine sa se casatoreasca. (Pai de ce n-or face-o cu viitorul sot in loc sa plateasca pe cineva?)

5. In Hong Kong, unei sotii inselate ii este permis prin lege sa isi omoare sotul adulter, atata timp cat isi foloseste doar mainile. Femeia cu care a fost inselata poate fi insa omorata in orice mod doreste sotia. (Asta da dreptate!)

6. Vanzatoarele topless sunt legale in Liverpool, Anglia, dar numai in magazinele in care se vand pesti tropicali. (Atentie la pestii pe care ii cumperi!)

7. In Cali, Columbia, o femeie poate face sex doar cu sotul ei, iar prima data cand se intampla acest lucru, mama femeii trebuie sa stea in camera, pentru a fi martor.

8. In Santa Cruz, Bolivia, este legal ca un barbat sa faca sex cu o femeie si cu fiica ei, in acelasi timp. (Chiar era o problema asa de mare incat trebuia adoptata o lege pentru asta?)

9. In Liban, barbatilor li se permite legal sa intretina raporturi sexuale cu… animale, atata timp cat acestea sunt de sex feminin. Pentru raporturile cu animalele de sex masculin, pedeapsa este moartea. (Are logica, nu?)

10. In Nevada, a face sex fara a folosi prezervativ este ilegal. (Dar oare sta cineva langa tine in permanenta, ca sa verifice?)

Comments on: "10 legi traznite legate de sex" (8)

 1. da ce vehementa din partea barbatilor. acum daca voi chiar credeti ca suntem asa criminale… ideea era ipotetica pt ca ne imaginam si noi fetele cum ar fi sa avem si noi puterea pt o zi. dupa cum bine stiti sau nu stiti legea asta se aplica la musulmani si nu numai, da invers. si aici nu mi se pare corect. daca tot e valabila pt femei sa fie valabila si pt barbati, ca tot se face tam-tam de egalitatea sexelor. si nu cred ca legile astea au fost nascocite de femei ca si asa nu ne dati voi mare importanta la ce scoatem pe gura

 2. un subiect cu adevarat “fierbinte” la cate reactii si comenturi a starnit.

 3. @ mr.fox:
  din partea mea …NO PROBLEM :) …oricum nu voi face parte din categoria sotiilor infidele…

 4. @ Iua & Andra:
  daca va place asa mult legea nr 5, ce ati zice sa fie legala si invers? sau asa nu va mai place?

 5. mr.cacadu said:

  @ Anadra & iua:
  mai fetelor, dar vad ca sunte-ti foarte hotarate sa ne ucideti cu mainile goale. voi chiar credeti ca ala sta sa vina femeia sa il rupa in doua? si daca ar fi legal, o alta lege, mai mare (dreptul la viata) se aplica fara indoiala. nu tine faza. unele dintre legile astea nu prea cred ca ar fi reale, nu am rabdare sa caut si sa ma informez insa par scornite din mailuri prostesti pe care le primesc adesea.

 6. unele dintre legi sunt sub orice critica, amuzante totusi pana la un loc. treaba cu legea nr. 5 nu e rea. la cati chinezi s-au mutat in romania poate o sa adopte si la noi legea asta, asa ca sa fim in rand cu majoritatea :)

 7. cred ca ar fi prea frumos sa se legalizeze si la noi legea nr.5 :)

 8. vanzatoare topless, dar numai… PESTI tropicali?!! … nici celelalte n-au mai mult sens. amuzant… atata timp cat stai si citesti legile astea in romania. n-as mai rade daca as fi in columbia, bolivia…