Dedicatie de 8 martie

Thank you! show some love!
Loading...

Pentru toate doamnele si domnisoarele care s-au suparat pe mine dupa ce au vazut  acest video, tin sa precizez ca acesta este un fragment din textul unei piese de teatru numita “Decalogul după Hess”.

Autor: ALINA NELEGA

Regizor: GAVRIL CADARIU

Interpret: NICU MIHOC

Teatrul Ariel Underground, Tîrgu-Mureş

Data premierei: 08 iunie 2003

Locul filmarii: Ungheni-Mures 9 martie 2004

Motiv : Barfe intre barbati.

LA MULTI ANI TUTUROR FEMEILOR!

Comments on: "Dedicatie de 8 martie" (6)

 1. multumim!
  interesanta alina nelega asta. am vazut o piesa de teatru in regia ei: mult zgomot, continut aproape nul.
  acuma trebuie sa recunoastem ca e amuzant asta in rabufnirea lui disperata si despre piesa de teatru nu-mi pot face o impresie numai din pasajul asta. totusi e scrisa de o femeie; fiti linistite nu cred ca cel din imagine are vreo soarta prea fericita.
  deh, nu era nimeni acolo sa-l contrazica.

 2. mr.cacadu said:

  este singura postare de pe blog care a luat atatea bad-uri

  • se pare ca e mai suparator de cat ma asteptam.se pare ca nu toata lumea are simtul umorului la fel.partea culmea e ca eact o femeie mi-a aratat si mie clipul asta si nu era deloc ofensata de ceea ce se vorbeste in el.probail pentru ca lua clipul sub forma de gluma

 3. fetitele…animale foarte periculoase :)
  partea proasta pt voi,barbatii este ca oricum am fi…nu puteti trai fara noi ;)

  • mr.cacadu said:

   cum nici voi fara noi. si uite asa!

   se pare ca unii s-au atosesizat si au sters clipul. o fi oare din cauza unor in intentii puternic misogine exprimate in el? :lol: din cauza faptului ca postarea este foarte noua mi-am permis sa editez postarea lui mr.fox punand o sursa care mai este (inca) on-line.

 4. da ce tare te-au mai putut supara femeile daca ai postat asa ceva. chiar daca textul e dintr-o piesa de teatru, totusi era mai bine in orice alta zi decat in ziua de 8 martie sau chiar deloc pentru ca e pur si simplu o jignire.