Horoscopul vesel

Thank you! show some love!
Loading...

BERBEC
21.03-20.04

Toata ziua esti pe drumuri, certurile se isca la tot pasul, dar nimic nu ti se va parea mai frumos, la finalul zilei, decat cateva ore in compania celor dragi. Mai ales daca sunt legati fedeles si cu un calus bine indesat in gura.

TAUR
21.04-21.05

Prietenul la nevoie se cunoaste. Ca urmare, daca saptamana asta dai piept cu vreun necaz caruia singur nu-i gasesti solutia, da un telefon unei persoane apropiate. Sigur va rade de nenorocirea ta.

GEMENI
22.05-21.06

Starea ta psihica este foarte ciudata, acum razi, acum plangi, nimeni nu te gaseste in aceeasi pasa de la o ora la alta. De vina nu esti tu, ci doctorii de la spital, care te suna din ora in ora si ba iti spun ca soacra-ta a murit, ba te anunta ca a iesit miraculos din coma.

RAC
22.06-22.07

Esti cam stramtorat financiar, deci ai grija pe ce dai banii, pentru ca ai putea declansa un dezechilibru in buget. Yahturile, lingourile de aur si limuzinele ar trebui sa fie inlocuite, pentru o vreme, pe lista de cumparaturi de zarzavaturile din piata si de franzela de la cuptorul turcesc.

LEU
23.07-22.08

Este o saptamana foarte buna pentru a te evidentia in activitati intelectuale. Sudoku pare prima alegere, dar nici rezolvarea Marii Teoreme a lui Fermat nu e de lepadat.

FECIOARA
23.08-21.09

Ar fi trebuit sa pleci zilele astea la drum, intr-o calatorie planuita demult, dar apare in ultima clipa un obstacol ce amana orice deplasare importanta. Poate fi vorba de vizita prelungita a unui var din Orhei, care s-a gandit sa se ascunda pe la tine catva timp, pana i se prescrie condamnarea, sau de un accident oribil.

BALANTA
22.09-22.10

Ai o idee buna si a sosit momentul sa ii dai curs. Da-ti demisia de la serviciu, trimite-ti iubita la parinti, roaga administratorul sa evacueze blocul, cheama Protectia Civila si pune-te pe treaba!

SCORPION
23.10-21.11

Esti cam neatent la serviciu, lucrezi in dorul lelii, fara nici un chef, iar lipsa de concentrare va lasa sigur urme. Mai ales asupra colegilor tai, care si-ar fi dorit sa manuiesti mai atent dinamita, dar si asupra celor de la ambulanta, care vor trebui sa te adune cu penseta.

SAGETATOR
22.11-20.12

Inima bate mai tare ca oricand, pentru ca ti-au cazut ochii pe cineva atractiv si abia astepti sa te apropii. Spre dezamagirea ta, vei descoperi ca, la fel ca si inima ta, si actualul ei prieten bate tot foarte tare.

CAPRICORN
21.12-19.01

Esti comunicativ, ai mereu ceva de discutat cu oricine si iti faci imediat prieteni. Nici nu e de mirare, din moment ce ti-ai ales username-ul Nicoleta_Luciu.

VARSATOR
20.01-18.02

Daca stai de vorba saptamana asta despre impasul financiar in care te gasesti cu cineva drag, vei descoperi, cu ajutorul lui, o multime de solutii. De pilda, are foarte multi bani la el si, daca i-ai da in cap, ar putea fi ai tai.

PESTI
19.02-20.03

Nu te adaptezi in mediile aglomerate, cu persoane straine, si nu gasesti subiecte comune cu acestea. Va trebui insa sa te obisnuiesti, dat fiind ca mai ai de stat aici cel putin 5 ani, si asta in cazul fericit in care iesi pentru buna purtare.

Comments on: "Horoscopul vesel" (2)

  1. mr.cacadu said:

    si pe mine ma indeamna la jaf. nu stiu daca merita incercat. asta din cauza ca nu cred ca am prieteni cu multi bani. :P

  2. hmm..interesant horoscop…inseamna ca trebuie sa imi leg iubitul cu proxima ocazie si sa ii indes un calus in gura ..poate asa nu ma mai supara :)