TIFF 2011

Thank you! show some love!
Loading...

suntem la editia cu numarul 10 a TIFF-ului si deja, se pare, suntem coplesiti de numarul urias de filme disponibile. oare viitoarele editii vor aduce tot mai multe? este foarte greu sa alegi doar cateva, pe care le vei vedea cand numarul lor este tot mai mare de la un an la altul. pe langa asta mai e si problema timpului, care ramane acelasi insa fillmele sunt mai multe.

si daca tot ma gandesc sa fiu un suporter adevarat al TIFF-ului din acest an mi-am planuit sa vad macar cate 2 proiectii pe zi, asta insumand macar 20 de filme in astea 10 zile de festival. ce are sa fie ramane de vazut, deoarece va trebui sa le aleg nu doar dupa caracterul lor ci si in asa fel incat sa nu se suprapuna. pana la urma, asta din urma e cea mai mare problema. va trebui sa renunt la multe dintre ele si sa aleg dintre mai multe care vor rula deodata acel “the one”. greu, va spun eu. avem nici mai mult, nici mai putin de 15 locatii in care vor fi proiectiii. am noroc deoarece unele deja le-am vazut sau unele le cunosc dar tot ramane grosul care este invaluit de mister. despre astea chiar nu stiu nimic si nu pot sa aflu din descrierea care este oferita de organizatori pe de-o parte din cauza modulului subiectiv a rezumatului filmului iar pe de alta parte multe dinte ele nu au nici macar trailere online.

m-am gandit sa va tin la curent cu festivalul si sa imi spun parerea sincera despre proiectiile pe care am sa le vad. sper ca vremea sa fie buna deoarece avem si proiectii in aer liber, de asemenea sper ca in fiecare dimineata sa pot sa va spun ce a fost, ce n-a fost la acest festival.

astazi este prima zi de TIFF. avem 10 zile de cinema mai aglomerate ca niciodata: 15 locatii unde vor fi proiectate filme si 23 de sectiuni in care sunt incadrate.

daca tot era vineri si am blocat blogul pe “TIFF mode” am si o farama de weekend fun:

Comments are closed.