Zeitgeist: Moving Forward

Thank you! show some love!
Loading...

ZEITGEIST: MOVING FORWARD
(lansat 15 ianuarie 2011)

Zeitgeist: Moving Forward, este al treilea film al seriei lui Peter Joseph, filmul fiind lansat pe 15 ianuarie 2011, simultan, în peste 60 de ţări şi în peste 30 de limbi diferite, cu 340 de premiere mondiale, transformându-l, firesc, după opinia mea, într-unul dintre cele mai ample evenimente, independente, din istoria filmului, popularitatea sa fiind confirmată, indubitabil, de cele peste 300.000 de vizionări, în primele 24 de ore consecutive lansării gratuite, pe Youtube, în data de 26 ianuarie 2011, cifră care a urcat, rapid, la peste 1,4 milioane de vizionări, după numai cinci zile.
Fenomenul cinematografic, Zeitgeist, demara în 2007, cu primul film al lui Peter Joseph, care-şi propunea să combată multe teorii privind evenimentele din 11 septembrie 2001 (ce au fost pretextul declanşării ultimei serii de războaie, uzuale, ale fiecărui deceniu, de după ultima conflagraţie mondială, organizate prin grija ocultei mondiale), sistemul monetar internaţional şi relaţia cu mass media (în încercarea, concertată, de manipulare a opiniei publice mondiale, pentru susţinerea unei ficţiuni convenţionale, în fapt – sistemul “pieţei libere”) şi, de asemenea, originile creştinismului, provenit din religiile zeilor solari, fapte ce nu i-au atras prea multe simpatii din partea bigoţilor acestui secol, care încă mai folosesc Biblia, drept pernă.
Termenul, Zeitgeist, provine din două cuvinte germane, zeit, ce înseamnă timp şi geist, ce înseamnă spirit, putând fi tradus, aproximativ, prin “spirit al vremii” sau “spirit al epocii”, cumulând, de fapt, întreaga paradigmă culturală, etică, spirituală, morală, ştiinţifică şi, din păcate, politică, a unei ere.

avem si primele doua filme din seria Zeitgeist. sursele functionaeza bine si au subtitrare in romana. pentru a vedea Zeitgeist The Movie si Addendum click aici.


[subtitrat in 29 de limbi]
daca vreti subtitrare in alta limba: selectati “CC” din partea dreapta jos a playerului. lista va avea un cursor rosu pentru a naviga in sus sau jos pentru a selecta limba dorita.

multumiri: antiiluzii.blogspot.com

Comments on: "Zeitgeist: Moving Forward" (1)

  1. da un documentar ce te pune serios pe ganduri :)