3 filme in care as juca si in ce rol

Thank you! show some love!
Loading...

Piratul cinefil mi-a lansat o provocare cat se poate de interesanta:

3 filme in care as juca si in ce rol

asadar, am decis sa ma gandesc bine cateva zile, pana ce am sa postez pe tema asta. sa vedem ce a iesit. de notat este ca, fata de Piratul cinefil, eu nu incerc sa fiu atat de serios. spun sincer ce si cum:

1.Spider-Man

clar! adica eram Spider-Man de mic copil, la 6-7 ani, desi nu existau decat desene cu respectivul erou. prietenii de joaca erau personajul care facea gheata respectiv femeia care crea foc. cand am auzit ca vor sa faca film am asteptat sa ma cheme, din moment ce eu deja eram familiarizat cu rolul. nu a fost sa fie. ideea de a o avea iubita pe Mary Jane inca imi surade :mrgreen:

 

 

2.V for Vendetta

razbunatorul ideal. fara chip si fara scrupule. un film care merita vazut doar pentru ideea pe care o transmite. mi-ar placea un rol de razbunator, oricare ar fi ala si atata timp cat se urmareste anihilarea completa si fara remuscari a celor care o merita. (ce rau sunt :twisted: )

 

 

 

3.Shrek

mi se pare normal sa vreau sa fiu un personaj din asta. suflet bun si generos in corp mare si (uneori) cu miscari stangace. as trai vesnic, as fi gras insa nu as avea probleme cu dieta sau colesterolul, as avea un palat frumos si as avea o sotie asemeni mie. prietenii mi-ar fi din cei loiali (pana la moarte – The giant gingerbread man). CE POTI SA ITI DORESTI MAI MULT?

 

 

Comments on: "3 filme in care as juca si in ce rol" (2)

  1. Vfor Vendetta un rol serios,filmul nu mi-a placut////….

    • mr.cacadu said:

      mie chiar foarte mult! ca sa vezi cat de diferiti sunt oamenii. e bine cand vizitatorii nostrii au preferinte, gusturi si identitate proprie.