scrisoarea de dragoste moderna

Thank you! show some love!
Loading...

Scrisoarea de dragoste moderna

Draga Mirela,

Sunt fericit sa te anunt ca m-am indragostit de tine incepand cu data de luni, 14 iulie 2011.

Referitor la intalnirea noastra din 14 iulie 2011 la ora 15.00, as dori sa ma vezi ca pe un viitor iubit. Idila noastra va trece  printr-o perioada de proba de nu mai putin de trei luni si, depinzand de compatibilitatea dintre noi, va fi permanenta.
Bineinteles, pe parcursul perioadei de proba, in continuu vor fi cursuri despre mentinerea si dezvoltarea unei relatii si scheme de evaluare a relatiei pentru a promova de la iubit/iubita la sot/sotie.
Cheltuielile pentru cafea si distractie vor fi initial impartite egal intre noi. Mai tarziu, pe seama performantelor tale, voi acoperi o parte mai mare a cheltuielilor.
Te rog sa imi raspunzi in termen de 30 zile de la data primirii acestei scrisori, in caz contrar, aceasta oferta va fi anulata fara preaviz si voi lua in considerare pe altcineva.
As fi fericit daca ai da mai departe aceasta scrisoare surorii tale, daca tu nu doresti sa beneficiezi de aceasta oferta.

Multumesc anticipat. Al tau,

Bogdan

credeti ca i-a raspuns fata? pana sa aflati, mai bag trei clipuri faine:

altex-computere:

vodafone-boys:

cosmote-explicatia:

da, fata i-a raspuns la scrisoare:

Raspunsul modern la scrisoarea de dragoste moderna

Referitor la scrisoarea ta datata azi.

Draga Bogdan,

Sunt fericita sa te anunt ca sper sa iti accept propunerea pentru o idila.
Cu toate acestea, trebuie sa te informez ca sunt unele conditii pentru a accepta cererea ta.
Planurile tale sunt spre satisfactia mea. Cu toate acestea, da-mi te rog lamuriri despre castigurile tale de dupa pensionare cat si despre veniturile pe care preconizezi a le realiza pana atunci.
Am deasemenea nevoie sa ma asiguri ca voi beneficia de suficienta securitate si stabilitate in acest angajament.
Daca este vreo sansa ca interesul din partea ta sa se reduca sau dupa un anumit interval sa existe un dezinteres total, atunci ar trebui sa primesc compensatii financiare conform standardelor in vigoare.
Datorita naturii pozitiei mele, sunt sigura ca vei fi de accord ca ar trebui sa mi se dea acces la un cont de cheltuieli. Pe deasupra, va trebui sa acoperi cazarea si transportul, iar nimic mai jos decat un Jaguar nu este acceptabil.
Te rog, ia aminte ca nu vor fi restrictii de “ora tarzie” sau “dureri de cap” in ceea ce ma priveste.
Daca inca esti interesat de relatia noastra, te rog sa imi raspunzi urgent la scrisoare pentru ca si alti potentiali iubiti mi-au transmis interesul lor.
Te anunt ca sora mea este fericita in relatia ei.

A ta probabil,

Mirela

Comments on: "scrisoarea de dragoste moderna" (1)

  1. e bine ca fata are scopuri inalte…jaguar :)