Cele mai frumoase imagini astronomice din 2012, surprinse in Insulele Canare

Thank you! show some love!
Loading...

Fotograful spaniol Daniel López a dat publicitatii o noua operă de arta: un videoclip ce surprinde spectacolul celest ce poate fi observat in timpul noptii în Insulele Canare.

Clipul intitulat “The Light of Stars” reprezinta continuarea unuia dintre cele mai reusite filme de tip time-lapse ale anului 2011, “El Cielo de Canarias”, in care erau surprinse comorile naturale ale Insulelor Canare.

Noul videoclip a fost realizat in Parcul National Teide din Tenerife, López obtinând acces la instalatiile Institutului de Astrofizica, zone inchise in mod normal publicului. Situate la peste 2.000 deasupra nivelului marii, Insulele Canare reprezinta un loc popular în randul fotografilor, deoarece ofera o perspectiva neingradită asupra spatiului cosmic.

Imaginile surprinse de Lopez “surprind ceea ce nu putem vedea cu ochiul liber”, fotograful garantand ca “toate imaginile video sunt reale, peisajele, stelele, constelatiile si Calea Lactee fiind capturate folosind tehnicile standard de obtinere a imaginilor astronomice”.

Iata imaginile surprinse de fotograf:

Sursa: Descopera.ro

Comments on: "Cele mai frumoase imagini astronomice din 2012, surprinse in Insulele Canare" (2)

  1. De-a dreptul superb! Pot spune ca am ramas uimita de acest clip si mi-as dori cel putin pentru o seara sa fiu in Insulele Canare.

  2. wow, just wow!