noutati despre Half-Life & co

Thank you! show some love!
Loading...

dupa cum poate stiti, in vremuri imemoriale, ziua de joi se concentra pe Half-Life and stuff. daca tot am “furat-o” de la mr.fox macar sa o fac sa merite. :)
asadar, de mult timp nu am mai discutat despre universul Half-Life si anexele sale, Portal sau Team Fortress 2. din moment ce Episodul 3 din Half-Life 2 inca nu da semne ca va fi lansat si sincer orice zvon cum ca ar fi lansat la data x sau y nu ma mai interesaza, voi crede ca a aparut cand am sa-l vad cu ochii mei.
pana una alta, scena Half-Life nu a stat pe loc, fanii din toata lumea concentrandu-si puterea creativa pe diferite subiecte legate de acest univers, unele creatii fiind de-a dreptul spectaculoase.

 • se pare ca din Black Mesa a ramas doar trailerul si, aparent, nu se mai lucreza la el. nu ii mai dau mari sanse de finalizare. pacat, deoarece partea grafica arata absolut superb. :o

Black Mesa is a complete re-creation of the game Half-Life, utilizing the Source engine. Black Mesa will let you re-visit the world that started the Half-Life continuum.

——————————————————————————

 • daca Black Mesa pare ca a murit in facere, nu acelasi lucru putem spune despre Beyond Black Mesa. latura cinematografica pare sa prinda la public, dovada fiind numeroasele clipuri facute de fani. se intrevede o realizare de mare anvergura (film de lung metraj) pe aceasta tema. asta mai repede sau mai tarziu, cu siguranta. clipul este deja lansat, povestea pare foarte buna iar realizarea este impecabila:

Inspired by the Half-Life Video Game series, this is an action packed short film centering around Adrian Shephard and a band of resistance fighters struggling to get out a warning about the impending invasion.

Beyond the Scenes Trailer:

——————————————————————————

 • ultima bucata de bunatati vine de la Portal, acel joculet cu un computer malefic si o fetita care deschide portaluri, stresandu-l si enervandu-l peste masura; sau asa a fost pana totul a devenit mult mai serios: a trecut ceva vreme de cand Portal 2 a fost lansat prezentand puzzle-uri complicate si un fir narativ de invidiat. cativa fani au realizat si pentru acesta un scurt-metraj foarte reusit:

Portal: No Escape

The Making of Portal: No Escape


cam atat pana saptamana viitoare, cand va voi mai spune si arata cate ceva despre acest vast univers numit Half-Life.

Comments on: "noutati despre Half-Life & co" (2)

 1. @simo:
  timpul dedicat acestor creatii isi spune cuvantul. cand ai cativa ani ca sa desavarsesti 10 minute de material acesta poate fi slefuit pana la cele mai mici detalii.
  pentru un film de lung metraj se investeste mult mai mult, insa amatorii din industrie nu au cum sa faca ceva prea stralucit de care nu sunt in totalitate interesati.
  cam asta cred eu ca este motivul.

 2. Custom avatar

  imi explica cineva si mie de ce unele din filmuletele astea, facute chiar de o mana de oameni, arata mult mai bine decat multe filme romanesti, facute cu suficienti oameni?