avem 4 ani!

Thank you! 2 vote(s)
Loading...


ce repede am crescut!

p
arca abia acum catva timp faceam primii pasi intr-ale Internetului si iata-ne ajunsi la frumoasa varsta de 4 ani deja. de-a lungul timpului am incercat sa fim mai buni dar in primii doi ani am incercat sa ma descurc de unul singur, rezolvand tot felul de probleme, tot de unul singur, probleme pe care nu mi le putea explica nimeni, insa stisfactia a venit mereu cand vedeam ca oamenii trec pe aici si unii mai si apreciaza, altii mai si comenteaza iar altii mi se alatura. astfel, din anul al treilea il avem la bord si pe mr.fox, care a reusit sa publice exemplar si sa se tina de orarul (cateodata foarte stresant) pe care am incercat sa il facem. oricum, nu pot uita si nu pot scapa de senzatia din fiecare zi lucratoare a saptamanii in care astept sa treaca ora 10 (AM) ca sa apara ceva nou aici.

n
u pot sa apreciez cat am lucrat pe acest site pentru ca nu am incercat vreodata sa ma compar cu altii, insa cred ca fac asta in mod voluntar si ca un hobby, desi placerea se poate tranforma uneorin stres, cand vezi ca toate sunt impotriva si nimic nu iese bine. noi, mereu am reusit sa mergem mai departe cu rele insa cu mult mai multe bune. spun asta, cu gandul la ce a fost si ce a devenit acest site. iata ce pot face doua maini dibace si cateva mii de ore. despre asta, mai incolo. acum este tarziu si sunt obosit.

…………

si acum, ca am revenit la scris, pot continua cu ceea ce am realizat pana acum.


in acest moment:

am si cateva mii de linkuri pe care le monitorizez in permanenta si mai repar sau inlocuiesc din ele (aproape zilnic):

numarul de postari facute:

am avut si noroc de vizite numeroase:

in vremuri mai bune, cand nu eram The Unpopular mr.cacadu & mr.fox:

in patru ani am strans:

va multumesc voua, celor care mai treceti pe aici si celor care inca mai gasesc ceva interesant. viitorul promite multe, am deja cateva idei noi despre cum va fi. ramaneti cu noi!

Comments on: "avem 4 ani!" (3)

  1. Custom avatar

    la multi ani! esti foarte dragut si cu pene si fara… cred ca ti le mai smulgi cateodata de disperare stand in fata computerului si incercand sa rezolvi toate obstacolele pe care a tine un blog le ridica… da-ti cresc la loc cand cineva isi face timp sa puna un coment

  2. Custom avatar

    La multi ani si la mai mare :)