sunt chestii care ne plac, insa cred ca sunt mai multe cele care nu ne plac

Thank you! 3 vote(s)
Loading...

desi blogul asta nu este unul de filozofie, mai are din cand in cand cate o postare de asta, mai filozoafa. ca daca tot am unde sa vars naduf si sa zic ce imi place si cat nu imi place altceva, o fac aici.

asadar sa va spun niste lucruri care poate nu le stiati.

dulce amagire

NU! in schimb, as vrea sa-l sun pe Pruteanu

recent m-am mutat cu toate serviciile de la Romtelecom inspre UPC. dar Romtelecom a hotarat sa imi traga clapa asa cum stie el cand e vorba sa fii la mila lor si cand am cerut eu desfiintarea serviciilor, ei au tot insistat, in defavoarea lor parca, sa imi dea alte pachete care de care mai aratoase. dar eu le-am refuzat, ca dupa parerea mea, nu erau la fel de aratoase precum cele de la UPC. si iaca trece o luna deja de cand cerusei eu sa fiu exorcizat, cand ei tot incercau, ceea ce mai tarziu se paru ca este in defavoarea mea. zic asta, deoarece iaca mi-au mai taxat o luna in care eu nu le mai foloseam serviciile. si uite asa, a trebuit sa umblu si sa fac sesizare scrisa cum ca nu s-a respectat perioada maxima pana la decuplare.
vom vedea cum se va savarsi si asta (cu bine), dar pana una alta au trimis un nene acasa, care, din usa doar, a solicitat amaratul ala de modem si mi-a cerut o semnatura cum ca l-am dat. da, dar deranjul asta a costat 5 euro pe fostul abonat, adica eu. si uite asa, am ajuns sa platesc pe nevrute. daca erau baieti (sau fete) buni(e) era minunat sa ma taie in prima saptamana, dar foamea e mare…
si cum fugi de dracu si dai de tat-so am ajuns la UPC. bine, nu am ce reprosa pana acum, legat de servicii, insa si aici, paremi-se, tot la ciolan se bat. dovada ca prima factura imi vine gresita, bine, cu foarte putin, de ordinul leilor, dar totusi, ca prima factura acuma ce parere sa am eu? si mai e ceva ce nu inteleg si care trebuie scris aici ca or cauta careva pe Googule si macar or gasi. cica daca vrei un pachet extra, cum sunt alea Cinepak, HBO si alea de adulti, trebuie neaparat sa iti faca tanti de la caserie un contract pe minimum 3 luni, in care tu semnezi ca te obligi sa te tii de pachetul ala. na, si cum deja ma saturasem de jegmaneala, pun eu mana pe telefon si sun la relatii clienti UPC, unde un nene imi spune ca nu e asa, durata minima este de fapt de o luna. hmmm, oricum nu vroiam sa renunt la pachetele mele, dar am zis ca trebuie sa ii dau de capat. si cand ma duc la caserie incerc sa o intreb pe tanti respectiva ca cum sta treaba. ea imi zice ca e pe 3 luni musai, la care eu cer desfiintare urgenta, si ea nemaistiind ce sa faca si crezand ca ma face sa tac, formeaza departamentul de vanzari, sau ce o fi, de la UPC, si o alta tanti de acolo ii cere sa imi dea sa vorbesc cu ea. surpriza vine cand ma intreaba daca vreau sa renunt la pachet, si eu insist sa imi spuna clar cum sta treaba sa auda si altii, si imi zice ca de fapt se poate plati cu ziua, adica daca inchid azi pachetul si ieri am inceput noua luna de facturare, pe urmatoarea factura va veni o zi plata la pachetul respectiv. vad eu ca tanti de la ghiseu prinde o culoare mai rosiatica si o salut pe cea de la telefon, spunand ca o sa ii transmit si colegei cum sta treaba. si uite asa am reusit sa adun trei pareri diferite legate de acelasi serviciu. unde este adevarul? cred ca undeva pe la mijloc. deci daca vreti sa va activati sau dezactivati servicii UPC, faceti-o telefonic. atat.
si v-am zis ca mai multe nu imi plac decat care imi plac!

Comments on: "sunt chestii care ne plac, insa cred ca sunt mai multe cele care nu ne plac" (2)

 1. Custom avatar

  adevar graiesti. ca as avea si eu a ma plange de cei de la digi/rds cum ca s-au hotarat ei subit sa imi scoata toate canalele de discovery, desi in mesaj m-au anuntat ca doar discovery chanel va fi scos si fara sa fiu anuntata, au scos si animal planet, asta ca sa mai pierd si ultima farama de cultura de care aveam parte de la televizor. nu mai spun ca toate antenele au fost scoase in urma cu multe luni. nu m-as plange foarte tare de asta ca oricum nu mi se parea tare interesanta emisiunea lui capatos. si in concluzie am ramas cu acasa tv si inca cateva canale care imi furnizeaza zilnic doza de “inteligenta a natiunii” si din cate am inteles de anul viitor nu o sa mai am parte nici de hbo, asa de chichi.
  ps. cred ca ti-a fost foame deoarece ai cam mancat litere prin post

  • “ps. cred ca ti-a fost foame deoarece ai cam mancat litere prin post”
   intr-adevar imi era foame si foarte somn. 8O

   iaca am luat culoarea rosie pentru corectura si bag degetu’ pe gat sa borasc la loc ce am mancat. bine-i? :evil: