update de primavara

Thank you! 1 vote(s)
Loading...


salut! a mai trecut o luna de cand am mai postat ceva.

am intrat in sezonul de primavara si m-am gandit sa mai surubaresc cate ceva pe aici. acum inlocuiesc toate avatarele cu unele super haioase. pe langa asta, am eliminat toata zapada de pe blog. nu s-a topit, am reusit sa o depozitez si asteapta cuminte sezonul de iarna. cica am fost mutat pe servere noi si performante, deci viteze de incarcare mult mai mari la site (yeeeaaahhh). am mutat si depozitat paginile defuncte, cele care nu mai sunt updatate sau care au fost candva active intr-o categorie comuna si unica. va trebui sa ma ocup cat de curand de discografie, ca a fost neglijata.

ca si noutati, se pregatesc o serie de categorii: una dedicata jocurilor (boardgames), una dedicata profilului meu si mai am cateva, dar nu dau totul din prima. ce ma bucura este faptul ca descarcati jocuri la greu, ceea ce inseamna ca respectiva categorie e aici sa ramana.

va multumesc ca ma vizitati, desi nu scrieti nici un comentariu. e bine si asa, din moment ce exista interes in ceea ce priveste materialul pus la dispozitie.
sper ca pe viitor sa vedeti postari mai dese, insa ele vor fi aleatoare.

voi ce preferinte aveti in materie de entertainment? (seriale, filme, muzica, aplicatii favorite)

Comments on: "update de primavara" (2)

  1. Custom avatar

    ce flower power esti. imi place :)

  2. Custom avatar

    welcome back!