3 dintre cele mai tari jocuri de supravietuire

Thank you! show some love!
Loading...

iata 3 dintre cele mai tari jocuri de suparvietuire pe cale le-am jucat vreodata:

1
Don’t Starve & Don’t Starve Together

de departe cel mai depresiv joc. pe langa faptul ca are o animatie foarte originala si pe langa faptul ca este haios, lucrurile faine si linistite se transforma int-un moment in cele mai groaznice cosmaruri cand toata lumea jocului te vrea mort, cu orice pret. foamea, frigul, nebunia ca vei ramane fara foc la noapte sau alti mosntrii ce te pandesc in intuneric sunt pur si simplu de neindurat. mai adaugam si faptul ca jocul (atunci cand l-am jucat eu) nu avea functia de salvare era in ultimul hal de stresant. am observat ca a iesit si varianta pentru doi jucatori, mai grav :D
2
The Long Dark

un joc unic, apasator, prin atmosfera inghetata in care se desfasoara. un univers destul de vast, in care elementele si animalele se comporta cu tine exact ca si in viata reala. ideea este sa poti supravietui, fie contra frigului, fie contra lupilor, asta cu resursele pe care le gasesti sau creezi tu. vad ca inca este in varianta de sandbox si ca ideea este ca lansarea va contine o poveste pe care o poti descoperi jucand.
3
The Flame in the Flood

un joc axat exclusiv pe supravietuire. manaci, bei, dar cel mai important, navighezi cu pluta pe torenti nebuni. grafica este cea care iese in evidenta si coloana sonora foarte reusita se evidentiaza, alcatuind o atmosfera unica. lipsa optiunii de a salva progresul este un lucru care te detremina sa fii foarte precaut la ce vei face in momentele urmatoare. cat de departe vei ajunge, depinde doar de tine.

Comments are closed.