documentare ✯

Thank you! 2 vote(s)
Loading...

documentare prin torrenti

 • pentru cei care sunt noi in domeniul torrentilor, va puteti lamuri urmarind urmatorul clip:

 • personal, folosesc µTorrent
 • am reusit de-a lungul timpului sa adun si sa creez o coletie impresionanta de documentare, cele mai reusite si cunoscute serii le veti putea descarca de aici
 • avantaje/dezavantaje ale torrentilor:
 • prin torrent calitatea materialului este cea originala/necesita timp pentru download
 • materialul poate fi revazut oricand, nemaifiind nevoie de incarcare online/dupa download, este indicat ca materialul sa fie redistribuit la o ratie de cel putin 1:1 sau 100%
 • posibilitatea realizarii unei colectii personale cu ajutorul colectiei prezentate ce contine coperti/necesita spatiu suplimentar pe hard discul vostru.

seria de documentare actuala:
LIFE SERIES

seria de documentare viitoare:
PLANET EARTH

Comments on: "documentare ✯" (16)

 1. lista surselor actualizata
  adica am mai sters din ele, ca si asa nu intereseaza pe nimeni

 2. :!: lista surselor a fost actualizata :!:

 3. lista surselor actualizata

 4. mr.cacadu said:

  sources list updated

 5. pentru cei care vor neaparat sau au probleme in a intelege, am adaugat si surse care au subtitrari in romana. sper sa va fie de folos.

 6. tocmai am terminat de reparat si updatat toate sursele de material online. am pastrat doar ceea ce este functional 100%. enjoy! ;)

 7. unul din lik-urile tale (mai exact http://www.movies-links.tv) ,cel mai folosit de mine si-a luat vacanta :( poate pt totdeauna :((
  Pacat, era chiar cel mai bun pt filme…

  • mr.cacadu said:

   da, pacat. poate va reveni dar sub un alt nume din cauza ca legea nu prea are cum sa ii atinga pe cei din alte tari care au alta legislatie. ramane de vazut. pana atunci se cauta surse noi. ceva link-uri?

  • mr.cacadu said:

   se pare ca au revenit, insa sub un alt nume. link-urile inca se updateaza.
   oricum de acum sper sa fie destule surse pentru voi.

 8. mr.cacadu said:

  a trecut o luna de cand am intrebat daca vi se pare utila/interesanta sectiunea de documentare de aici. din cauza ca trilulilu a sters cateva dintre documentarele pe care le-am pus acolo si deoarece sectiunea de trilulilu nu era de interes pentru nimeni am inlaturat-o. a ramas doar modul de vizionare de download prin torrenti. oricum cine vrea sa vada, va ajunge in posesia materialului. “Where there’s a will there’s a way.”

 9. eu o folosesc. desi acum cateva zile am vrut sa vizionez si eu un film online si nu am avut acces la pagina nicicum (link broken) dar din cate am observat acum si-a revenit.

 10. mr.cacadu said:

  doar de curios, foloseste cineva pagina asta?
  voi, cei care cititi, ce ziceti? mai pun material sau inca nu l-ati digerat nici pe asta?

 11. suuuuper

Leave a comment for: "documentare ✯"

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: