Atomic Bomberman

Thank you! show some love!
Loading...

Prezentare oficiala:

“Este un joc atat de perfect, simplu si placut, incat este uimitor” – PC Gamer.

Un joc clasic – lansat initial in 1989, Bomberman a fost un succes mondial pe consola de 16 biti – peste sase milioane de copii vandute. Incredibil, opt jucatori pe un PC si pana la 10 jucatori prin modem sau in retea! iti poti construi propriile nivele, animatii si obstacole adaptate. De fapt, potentialul de re-jucabilitate este nesfarsit – nu exista doua jocuri identice. Joaca in modul Clasic sau in modul imbunatatit cu noi animatii, power-up -uri mortale si noi nivele provocatoare.

  • un joc super! unele jocuri nu imbatranesc odata cu trecerea timpului. este cazul lui Atomic Bomberman, un joc foarte tare.  ideea e simpla: pune bombe si invinge adversarul (adversarii). daca nu l-ati mai jucat pana acum, merita jucat iar daca l-ati jucat, nu mai am ce recomandari sa fac. un joc foarte mic (~34MB).
  • captura ecran:
  • download: poate fi descarcat de aici

    denumire: ATBOM. dupa ce descarcarea s-a finalizat, extrageti arhiva. jocul este despachetat in folderul sau si se porneste cu “bomberman.exe”.
    daca intampinati probleme lasati comentariu mai jos.

  • parola (password) arhiva: mr.cacadu

Leave a comment for: "Atomic Bomberman"

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: